آیین کار کاشت، داشت و برداشت عُناب در ایران (بخش اول)

نوع مقاله : باغبانی

چکیده

استانداردسازی محصولات کشاورزی ارگانیک نقش مهمی در تولید غذای سالم و مواد تولیدی دارد. مناسب‌ترین روش برای
انتقال اطلاعاتی صحیح و علمی که بر پایه تجربیات موفق باشد، انتشار دستورالعمل‌هایی است که از آن به استاندارد تعبیر
می شود. در خصوص محصول عناب استاندارد عناب خشک تهیه و تدوین گردیده است و تاکنون آیین کار یا استانداردی برای
کاشت، داشت و برداشت تنظیم نگردیده است. لذا این مقاله در نظر دارد برای اولین بار در ایران، دستورالعملی ساده از نحوه
کشت و کار عناب را بیان کند؛ به این امید که مورد استفاده کشاورزان قرار گرفته و خود سرآغاز تدوین استانداردی دقیق در
خصوص محصول عناب باشد.

کلیدواژه‌ها